VISUAALINEN TARINANKERTOJA

Kuka jarcce?

Matkani valokuvaajaksi on hyvä esimerkki siitä, mitä intohimo voi saada aikaan. Aloitin kuvaamisen syksyllä 2017 puhtaasta mielenkiinnosta. Seuraavaan tammikuuhun mennessä olinkin jo kuvannut oikeasti todella paljon ja kaivanut kaiken mahdollisen kuvaamiseen ja tekniikkaan liittyvän informaation internetistä. Ensimmäinen kalustonpäivitys ammattimaisiin välineisiin tapahtuikin alle puolen vuoden kuvaamisen jälkeen ja vuosi 2018 menikin luontokuvaamisen ohessa useita häitä kuvatessa.

Vuoden 2018 loppupuolella kuvioon astuivat yhteydenottojen myötä mukaan yritysten markkinointikuvien- ja videoiden tuottaminen. Erilaisten kuvausprojektien tekeminen innosti vain entisestään ja vaihtelevuuden tuoma haaste on pakottanut kehittämään itseäni, mutta myös tehnyt työskentelystä todella mielenkiintoista.

Kuvaamiseni keskiössä pidän tunnetta. Haluan välittää kuva- ja videomateriaaleissani tunnelmaa ja saada ihmisen pysähtymään. Usein tämä vaatii poikkeuksellisten valo-olosuhteiden kyttäämistä, mutta ne palkitsevat kuvaajaa myös monin tavoin kuvien ohella.

Tämän hetken työskentelyni jakaantuu videotuotannoista monenlaisiin still-kuvauksiin, tekstisisältöjen tuottamisesta sosiaalisen median konsultointiin sekä monenlaiseen ideointiin yritysten markkinoin parissa kautta Suomen. 

Lisäksi myyn näiltä sivuilta löytyvässä verkkokaupassa painotuotteita. Postikortteja, vuosikalentereita luontokuvajulisteita ja -tauluja kuvistani Lapin kauniista maisemista on kysytty paljon. Käyhän kurkkaamassa!

Ole rohkeasti yhteydessä, mikäli yritykselläsi on tarvetta ammattimaisen kuva- tai videomateriaalin osalta! Työskentelyalueeni on pääasiallisesti lappi jo pelkästään sen huikean luonnon tarjoamien mahdollisuuksien vuoksi. Olen kuitenkin käytettävissä myös ympäri suomen

Jari ”Jarcce” Romppainen

Ota yhteyttä TÄÄLLÄ niin tehdään mahtavia projekteja yhdessä!

Avainsanoja: Lappi, valokuvaaja, valokuvaus, videokuvaus, videokuvaaja, markkinointikuvat,

Kuvat kertovat

Liikaa puhetta? Sitä minulla riittää, mutta annetaan työn puhua

Oheinen video on lyhyt kooste, josta saanee osviittaa tekemisestäni videokuvaajana.

Kuvat kertovat parhaiten minusta kuvaajana, joten kurkista ihmeessä kuviini sosisaalisen median kanavissani, jotka löytyvät yläpalkista tai videon alta listauksesta: