Tällä sivulla esittelen muutamia esimerkkejä tekemisestäni. Valokuvaajana ja videontekijänä haluan kuitenkin jatkuvasti haastaa itseäni ja olla mukana monipuolisesti erilaisissa projekteissa Pohjois-Suomessa ja koko maassa. On erittäin inspiroivaa työskennellä erilaisten yritysten kanssa ja hakea jokaisen yrityksen markkinointiin se sopivin tapa markkinoinnin tehostamiseksi ja tarinan rakentamiseksi yrityksen taustalle.

Toivon, että otat rohkeasti yhteyttä!


VIDEOTUOTANNOT

VIDEOTUOTANTOJEN TEKEMINEN VAATII SUUNNITELMALLISUUTTA. VAHVUUTENI PÄÄSEVÄT PARHAITEN ESILLE KUN OLEN MUKANA JO IDEOINTIVAIHEESSA. VIDEONTEOSSA KÄSIKIRJOITUKSEN ROOLI ON MERKITTÄVÄ JA KUVAUSTEN LOPUTTUA ALKAAKIN SE VAIHE, JOKA ANTAA VIDEOLLE SEN LOPULLISEN SILAUKSEN. LAADUKKAAN JA NÄYTTÄVÄN VIDEON TEKEMINEN VAATII USEIN EDITOINTITUNTEJA ENEMMÄN KUIN KOKO MUU VIDEOTUOTANTOPROSESSI YHTEENSÄ.

VALOKUVAUS

KUVAAJANA MINULLA ON JO MONIPUOLINEN KOKEMUS, TUOTEKUVAUKSET, HÄÄKUVAUKSET HENKILÖKUVAT, LUONTOKUVAT JA MAINOSKUVAT OVAT VAKIOKALUSTOA, ENKÄ PELKÄÄ HAASTAA ITSEÄNI MYÖSKÄÄN MUILLA KUVAAMISEN OSA-ALUEILLA.

KATTAVIMMIN LUONTOKUVIANI NÄET INSTAGRAM-TILILTÄNI. LAITA VIESTIÄ MATALALLA KYNNYKSELLÄ NIIN KESKUSTELLAAN KUVATARPEISTANNE.

Selkeän hinaston tekeminen on monipuolisen kuvaamiseni vuoksi haastavaa. Kysy tarkempaa hintaa suunnitelmasi kanssa!

valokuvauksessa hinnat sisältävät kuvankäsittelyn ja kuvat toimitettuna digitaalisesti esimerkiksi pilvipalveluiden kautta. Kuvien toimitus esim muistitikulla lisähinnasta.

Videokuvauksessa editoinnin määrä vaihtelee videon luonteen mukaan reilusti ja lopullinen hinta selviää tarkemmin suunnitteluvaiheessa.