VISUAALINEN TARINANKERTOJA

Työskentelyni tärkein teema valo- ja videokuvaajana on tuottaa merkittävää lisäarvoa asiakkaani markkinointiin.   Ota yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä tarpeisiinne soveltuva paketti!

MARKKINOINTIVIDEOT

Laadukkaan markkinointivideon tekeminen vaatii panostusta. Hintaskaala vaihtelee hyvin suuresti kevyen ja nopean tuotannon videosta pitkään  ja usean lokaation videoon välillä. Ota yhteyttä niin sovitaan teille paras paketti!

Perus Tuntihinta on 100€ + alv.

Yhden lokaation ja 2-4 tunnin kuvatun videon hinta  n.500€ sis. alv.

Täyden kuvauspäivän video 800-1300€ sis alv. + kilometrit

Useamman kuvaslokaation ja kuvauspäivän videon hinta valmiiksi editoituna alkaen 3000€+kilometrit.

Kuvien käyttöoikeudet
Myyn kuviini käyttöoikeuksia erilaisiin käyttötarkoituksiin. Luontokuvilla voidaan markkinoinnissa viestittää luontoarvoja. Lisäksi tunnelmallisilla luontokuvilla saat vangittua potentiaalisten asiakkaidesi huomion.
Käyttöoikeuksien hinta vaihtelee sopimuksen mukaan. Voit ostaa käyttöoikeuden omaan käyttöön, jaettavaksi verkostollesi tai jopa yksinoikeuden kuviini.
 
Ota reilusti yhteyttä niin mietitään kuvatarpeitanne vastaava paketti yhdessä!
VALOKUVAUS

Teen valokuvausta hyvin laajalla rintamalla. Markkinointikuvat, luontokuvat, taphtumakuvaus, potretit ja dokumentaarinen kuvaus kuuluvat repertuaariini. Parhaiden markkinointikuvien ottaminen on projektiluontoista ja vaatii optimaalisten kuvausolosuhteiden kyttäämistä. Silloin hinta on täysin sovittavissa oleva asia.

perus tuntihinta on 100€ + alv.

esimerkiksi Kokopäivän (8h) järjestettyjen kuvausten (mallit yms) hinta on  750 sis alv. + kilometrit ja käsittelyn sekä kuvat sähköisesti toimitettuna.

 Kuvien toimitus esim. muistitikulla lisähinnasta.